Sunday, 3 November 2013

Takaisin

Täällä on ollut piuhat poikki pari viikkoa. Tietokone sanoi taas itsensä irti enkä päässyt nettiin pariin viikkoon. Tälläinen tauko tekee kyllä välillä ihan hyvääkin, ainakin menin aikaisemmin nukkumaan kuin yleensä. Usein tulee katseltua netistä suomalaisia ohjelmia iltamyöhään.

Halloween tuli ja meni ja sitten tänne tuli talvi. Ulkona on nyt ainakin 15 senttiä lunta. Olen yrittänyt miettiä miksi tykkään talvesta? Kun eihän tästä kylmästä ja märästä ja pimeästä kaiken järjen mukaan voi tykätä... mutta on ihana olla kotona lasten kanssa, eikä mihinkään ole pakko mennä. Kesällä tulee aina sellainen olo, että on pakko mennä ulos kun on niin hieno ilma. Nyt voi viettää kiireettömiä viikonloppuna ja vain "olla". Lisäksi lumi tekee maasta niin kauniin ja onhan pulkkamäessäkin kiva käydä. Irlannissa asuessamme tälläisiä talvia oli ikävä, joten Kanada on juuri oikea maa meille ainakin ilmaston puolesta. Ja kesä tulee myös aina talven jälkeen ja sekin on ihanaa...

Perjantaina eli pyhäinpäivänä sain Suomesta huonoja uutisia. Isoäitini kuoli.
Olen tulossa Suomeen hautajaisiin vaikka mitä maksaisi. En ole töistäkään pyytänyt vielä vapaata, mutta eiköhän se onnistu. Isoäiti oli erittäin rakas enkä voinut olla hänen kanssaan viimeisiä hetkiä, joten en mistään hinnasta olisi poissa hautajaisista.

Kirjoittelen myöhemmin taas vähän iloisemmista aiheista. Tänä viikonloppuna muistellaan isoäitiä ja sytytetään kynttilä hänen muistolleen. Onneksi kauniita ja iloisia muistoja on paljon.4 comments:

 1. Hei. Elämässä on näitä pisteitä ilon ja surun kohtaamiseen. Jotkut jättävät tyhjän aukon - toiset täyttävät tilan.
  Iloisena vastaanotin juuri uutisen Oulusta. Uusi ihminen on syntynyt maailmaan. Siskosi on saanut pojan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näin se on! Nyt pääsen näkemään vauvankin kun tulen parin viikon päästä.

   Delete