Saturday, 9 November 2013

Matkakuumetta

Suru-uutisen kuultuani lähdin töistä kotiin kesken päivän. Kun tulin töihin seuraavana maanantaina työkaverit olivat ostaneet minulle kukkia ja kortin. Vaikka työ välillä vähän kyllästyttääkin, sinne on kiva mennä vain työkavereiden takia.
 
 


Täällä on nyt pitkä viikonloppu, koska maanantaina on Remembrance Day ja yleinen vapaapäivä. Pari päivää sitten ostin liput Suomeen. Tulen kahdestaan pojan kanssa, enkä voi siis tämänkään takia olla montaa päivää poissa, sillä mies joutuu tekemään lyhyempää työpäivää. Lähdemme täältä keskiviikkona 27.11 ja perillä Vaasassa olemme perjantaina, eli melkein kaksi päivää olemme matkassa. Lennämme taas Air Transatilla Lontooseen ja sieltä Norwegianilla Helsinkiin. Lennot menivät ajallisesti todella hyvin, Lontoossa ei ole kuin 4 tunnin odotus. Suurempi ongelma onkin päästä Helsingistä Vaasaan, sillä lento on Helsingissä 23.30 yöllä.
 
Helsingin lentokenttä ei ole myöskään kovin tuttu, ja vaikka olen matkustellut paljon eri maissa, en ole Helsingissä käynyt kovin monta kertaa enkä varmaan osaisi siellä liikkua. Samoin kun tulemme takaisin, pitää Helsingissä varmasti olla yksi yö, sillä lento on 6.30 aamulla. Saa nähdä mihin sitten yöllä eksytään...
 
Vaikka olenkin tulossa hautajaisiin olen todella innoissani matkasta, sillä minusta tuli eilen ensimmäistä kertaa täti. Nyt näen siis suloista vauvaakin. Ja tykkään matkustaa ihan pelkästään itse matkankin takia, vähän vaihtelua tähän arkeen.
 
1 comment:

  1. Tervetuloa matkalaiset! Kuinka kauan voitte viipyä Suomessa?

    ReplyDelete