Monday 10 December 2012

Päivitystä

No niin, työ on palautettu ja nyt on taas hieman aikaa hengähtää. Viimeiset päivät ovat olleet todella kiireisiä muutenkin. Perjantaina ei ollut koulua, koska oli vanhempaintapaamiset opettajan kanssa. Meillä oli heti aamusta tapaaminen esikoisen opettajan kanssa ja sen jälkeen 6v.:n luokassa. Saadaan olla ylpeitä taas tytöistä, sen verran hyvää palautetta tuli kummastakin. Näitä tapaamisia on kolme kertaa vuodessa, ja tämä päivä on aina vapaapäivä. Jos kummatkin vanhemmat ovat töissä, niin aikamoista säätämistä se on aina päästä tapaamiseen ja järjestää lastenhoito loppupäiväksi. Ei mikään ihme, että täällä on niin paljon kotiäitejä.

Perjantai-iltapäivällä oli myös joulukonsertti 4v:n esikoulussa. Lapset esittivät monta (ainakin 10!) laulua. Parilla tytöllä pääsi välillä itkukin, kun heitä niin jännitti. Mutta meidän tyttö oli ylpeänä eturivissä eikä jännityksestä ollut tietoakaan. Jännä nähdä, kuinka hän on kasvanut ja kehittynyt nyt koulun aloitettuaan, hän kun jää aina välillä kotona siskojensa varjoon.

Eilen illalla me tavattiin äitiryhmän kanssa ravintolassa. Vauva tuli tietenkin mukaan, kun en voi häntä vielä jättää pitemmäksi ajaksi yksin. Olin tosin kotona jo puoli kymmeneltä. Ei vanha enää jaksa...:)



Viikonloppuna laitettiin joulukoristeet ja joulukuusi. Minun piti nyt antaa periksi tässä asiassa, ja joulukuusi tuli näin aikaisin tänä vuonna. Mutta kyllähän se tuo tunnelmaa. Muuten en ole ostanut vielä yhtäkään joululahjaa. Eikä paniikkikaan ole vielä iskenyt. Minulla ei ole ikinä elämässäni ollut joulustressiä, ehkä en aseta itselleni liikaa paineita. Eikä meillä kukaan välitä siitä onko kaikki kaapit joulusiivottu. Lapset ovat tyytyväisiä siihen mitä saavat ja ruuat tehdään edellisenä päivänä.


1 comment:

  1. voi miten ihanalta kuulostaa teidän elämä! Reippaita koululaisia! Ihan näen silmissäni 4-vuotiaan tosissaan laulamassa...silmät säteillen!

    ReplyDelete