Thursday 27 December 2012

Hetkinen...

Täällä on ollut hieman teknillisiä ongelmia. Ensin tietokoneen johto meni rikki, kun poika on päässyt vetämään sitä aika monta kertaa. Kun saimme uuden johdon hankittua, ei tietokone mene enää päälle ollenkaan. Seuraavana päivänä kamera meni rikki. Vahinko ei tule yksin, vai miten se sanonta menikään :-)

Eilen kävimme alennusmyynneissä ja saimme hankittua uuden kameran. Tietokone saa nyt odottaa ja yritän pärjätä tällä vanhalla läppärillä. Onneksi sain mieheltä joululahjan, joka pelastaa tässä hädässä. Eli tämän:



Tällä voin nyt ainakin skypettää. Aika hyvä kamerakin tässä on. (Oikeasti mies osti tämän itselleen, mutta ei haluakaan käyttää sitä, koska on töissä kadottanut puhelimensa ainakin kolme kertaa tänä vuonna. Eli tämäkin olisi varmasti kadonnut, joten sain sen sitten itselleni.)

Joulu sujui mukavasti. Ruoka oli hyvää ja sitä syödään vielä ainakin kaksi päivää. Meillä ei kyllästytä jouluruokaan, sitä kun saa vain kerran vuodessa ja se on niin hyvää :-)
Kanadalaisista jouluruuista meillä oli kalkkuna ja karpalohilloa. Suomalaisia ruokia oli porkkanalaatikko, lanttulaatikko ja silliä. Nigerialaisia ruokia olivat jollof rice, moin-moin ja fried chicken. Lisäksi salaattia ja pakollisia hillosipuleita. Jälkiruokia oli myös montaa sorttia. Parhainta oli mango-kookos "christmas log", eli kääretorttu. Ostin esikoisen toiveesta myös egg noggia, mutta siitä ei tykännyt kukaan. Muuten kaikki söivät hyvällä ruokahalulla, tosin 4v. söi lautaselta vain hillosipulit ja porkkanalaatikon.

Tässä jotain kuvia joulusta



                                                         Esikoisen taideteos,
                                                         
                                                         joka ei kauan kestänyt...


Jälkiruokia


Lasten on täytynyt olla  tänä vuonna erityisen kilttejä, koska jouluaamuna kuusen alla näytti tältä.


Kaikki lahjat olivat mieluisia ja ovat olleet kovassa käytössä. Tämä oli todellinen hitti pojalle. Tämän saa koottua kuutioksi ja kaikilla sivuilla on jotain mitä voi vetää, painaa ja pöyrittää. Toivottavasti johdot pysyisivät nyt rauhassa...


Lopuksi pakollinen ostos. Meillä on talossa kahdet jyrkät rappuset ja läheltä pitää tilanteita on jo ollut pari, kun poika on niin nopea. Ainut huono puoli näissä on se, että portit on vaikea avata ja sulkea, eli muu perhe joutuu hyppimään näiden porttien yli :-)


No comments:

Post a Comment