Friday, 28 September 2012

Perjantaimietteitä

Lähipuistossa tänään. +26 astetta kuuma eikä sitä syksyä siis vieläkään!
 
 
 


 
 
Viikonlopulle ei ole mitään erikoista suunnitteilla. Huomenna on vanhimman tytön konfirmaatiotapaaminen aamulla ja lauantaisin on myös kahden nuorimman tytön tanssitunnit. Katolisessa kirkossa konfirmaatio on siis kuudennella luokalla. Toisella luokalla oli kommuunio, jonka jälkeen saa käydä ehtoollisella kirkossa. Täällä nämä kurssit tehdään kirkossa, eikä siis koulussa kuten Irlannissa. Tytöt olivat katolisessa koulussa Irlannissa asuessamme, koska paljon muita vaihtoehtoja ei ollut. Tänne muutettuamme he aloittivat myös katolisessa koulussa, koska ne ovat tasoltaan hieman parempia kuin yleiset koulut. Tätä kouluasiaa olemme miettineet lähiaikoina paljon ja teen siitä erillisen postauksen piakkoin.
 
Tämän viikonlopun jälkeen lämpötilojen tulisi vihdoinkin pudota ja meille se merkitsee sitä, että miestä nähdään kotona enemmän. Hänen yrityksensä toimii vain kesäisin ja talvella on sitten toinen "talvityö". Tämä tarkoittaa myös sitä, että tulot laskevat huomattavasti talvisin. No, kaikella on aina kaksi puolta.

2 comments:

 1. Hei,
  löysin blogisi sattumalta surffailemalla ja innostuin kovasti tutuista maisemista. Asuin itse aikoinaan Calgaryssa (n.vuosi sitten) ja kaupungista jäi kivat muistot. Puhdas ja raikas ilma, hyvät ulkoilumaastot ja Bow-joen trailit sekä kivat ihmiset ja taustalla häämöttävät vuoret ovat kyllä ihan parasta. Mukavaa "syksyn" alkua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentista ja mukavaa syksyä myös sinne!

   Delete