Sunday, 21 April 2013

Viimeistä viedään...

Eli viimeinen viikko on alkamassa ennen töiden alkua... sopivasti 4-vuotias on ollut koko viikonlopun oksennustaudissa, joten tästä ei ole paljon nautittu. Toivottavasti se ei nyt tartu muille.

To do -lista vain kasvaa. Tällä listalla on asioita, joita ajattelin tekeväni äitiyslomalla, kun sitten on niin paljon aikaa... olisi mm. ihan hyödyllistä siivota vaatekaapit ja keittiön kaapit. Listalla on myös kauheasti paperiasioita hoidettavana, koska siihenkään ei ole muka ollut aikaa...eikä tule olemaan aikaa, kun aloitan työt. Ja valokuviakin olisi kiva teettää ja laittaa albumeihin.

Kampaajallakin pitäisi käydä, viimeksi leikkasin hiukset yli vuosi sitten. Ja työvaatteet pitää kaivaa esiin jostain kätköistä. Työkenkiäkään minulla ei ole. Luultavasti menen töihin ensimmäisenä päivänä äitiysvaatteet päällä :)

Tällä viikolla pitää siis tehdä ainakin kolme asiaa listalta joka päivä, jotta kaikki saa tehtyä. Miten niin jätän kaikki aina viimeiseen hetkeen?

Ensi viikko on myös harjoitusviikko muulle perheelle. Sain sovittua uudesta työajasta esimiehen kanssa, ja työpäivä on 6.30 - 15.00. Näin lapset joutuvat olemaan koulun jälkeen vain 30 min yksin kotona ennen kuin tulen. Joudun lähtemään kotoa siis jo ennen kuin muut heräävät, joten en ole täällä laittamassa heitä kouluun. Ensi viikolla en aio herätä aamulla muiden kanssa, vaan lasten ja miehen on itse selvittävä kouluun lähdöstä. Varsinkin esikoinen on vaikea saada hereille aamuisin ja muita lapsia pitää pitkin aamua muistutella. Leikkiminen kun olisi paljon kivempaa kuin kouluun lähtö. Enkä myöskään halua alkaa siivoamaan aamiaslautasia pöydästä kun tulen töistä kotiin. Yksi viikko on pakko harjoitella, ja vaikka mies sanookin selviävänsä hyvin, niin minua kyllä vähän epäilyttää.

Eniten kyllä ihmetyttää, kuinka aika onkin mennyt näin nopeasti?


Olemme kanadalaistuneet. Heti kun ulkona on yli + 5 astetta lämmintä on hyvä ilma grillata. Ei haittaa, vaikka maassa onkin vielä lunta :)


2 comments:

  1. Todella on aika mennyt nopeasti. Teillä tulee kyllä paljon asiat muuttumaan ensi viikosta alkaen! Tsemppiä vaan! Vietkö nuorimmaisen hoitoon ennen töihin menoa aamuisin? Laitoin tänään synttäripaketit postiin (yksi sankarille ja toinen sisaruksille.

    ReplyDelete
    Replies
    1. en vie kun joudun lähtemään töihin jo kuudelta. Mies vie sitten kun tytöt on lähteneet kouluun. Niin ne synttärithän on ihan pian...olin melkein unohtanut koko asian...

      Delete