Sunday, 31 March 2013

Pääsiäiskooste

Mies joutui lähtemään viikko sitten työmatkalle, eikä ehtinyt pääsiäiseksi kotiin. Olemme siis lasten kanssa viidestään koko loman. Olen tottunut olemaan yksin lasten kanssa, asuimmehan ennen miehen kanssa neljä vuotta eri maissa, joten ei tämä nyt suuremmin haittaa.Loma alkoi rennoissa merkeissä. Ollaan oltu paljon ulkona, kun ilmat ovat olleet mahtavat. Tosin pojalle on vihdoinkin tulossa ensimmäinen hammas ja pojalla (ja äidillä) on ollut hermot kireällä. 


Tein myös tänä vuonna pashaa. Pääsiäinen ei tunnu pääsiäiseltä ilman pashaa. Pieni ongelma vain oli löytää maitorahkaa. Ja kun löysin sitä tai jotain sen tapaista niin se oli kauhean kallista (7 dollaria purkki), joten ostin  sour creamia. Meillä ei myöskään ole pashamuottia tai kahvinkeittimen suodatinta johon pashan voi myös tehdä. Tälläinen säätö tästä tuli, eli laitoin suodatinpaperia laseihin ja pashan sinne valumaan :)


Rairuohoa ja pajunkissoja ei täältä löydy. Lapset on tehnyt koristeita koulussa ja kotona.
Lauantaina maalattiin munia. Tässä esikoisen. Voi One Direction sentään...


 Myös rahkapiirakkaa piti tehdä.


Sunnuntai-aamuna meillä oli käynyt pääsiäispupu. Näitä suklaita voi vielä löytyä ympäri vuotta, kun en muista löysivätkö tytöt kaikki piilot :)


 Tässä valmis pasha. Hyvää oli vaikka en ostanutkaan rahkaa.Huomenna mennään metsään retkelle. Toivottavasti ilmat pysyvät yhtä hienoina koko viikon. Tiistaiksi on luvattu jopa 18 astetta!

1 comment:

  1. Kiitos pääsiäistuulahduksista! Ihanaa lämmintä ja aurinkoista säätä myös täällä!

    ReplyDelete