Wednesday, 20 August 2014

Pyöräretki

Vaikka kesä onkin aina ihana täytyy myöntää, että alkaa olla jo vähän ikävä viileämpiä ilmoja. Olen kyllä enemmän syksy- ja talvi-ihminen. Kesällä ollaan koko ajan menossa ja tulee huono omatunto jos ollaan vain kotona koko päivän, kun ulkona on hieno ilma. Toisaalta talvella ehtii olla sisällä koko kesän edestä, mutta aina ei jaksaisi olla niin kovin aktiivinen.

Yksi Calgaryn (ja varmasti kaikkien Kanadan kaupunkien) hyvä puoli on, että luonto on aina lähellä. Viime viikonloppuna olimme pyöräilemässä läheisessä puistossa ja kun näitä maisemia katsoo niin ei uskoisi, että olemme melkein keskellä miljoonakaupunkia. 
Viime viikon aikana meillä on tapahtunut myös pari suurta asiaa, ainakin siis lasten näkökulmasta katsottuna. Poika ei tarvitse enää vaippoja ja nuorin tytöistä oppi ajamaan ilman apupyöriä. Voisiko tämän ajan pysäyttää ainakin hetkeksi, mihinkä se vauva-aika katosikaan?

Ja täytyy sanoa, että onneksi koulutkin alkavat pian. Varsinkin nämä viimeiset viikot ovat olleet aika väsyttäviä, kun alkaa tekeminen loppua. Esikoisen koulu alkaa 26.päivä ja muiden vasta 2. syyskuuta.

5 comments:

 1. Oho! Kiva huomata että täällä Calgaryssa asuu muitakin suomalaisia. Itsekin pyöräilin tuolla tänä kesänä - nätit maisemat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Todellakin kiva! En ole kertaakaan törmännyt täällä yhteenkään suomalaiseen... Voinko laittaa sulle sähköpostia?

   Delete
  2. Joo voit! salla.tonteri@gmail.com

   Delete
 2. Hei Inkku, sun täytyy varmaan päivittää sun profiilitiedot...et ole enää poikavauvan äiti! Hienoja juttuja tapahtuu teillä. Kiva että pyöräilykin sujuu vaikkei ehditty sitä kesällä harjoitella kuten oli tarkoitus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, eikä nytkään tarvinnut paljon harjoitella, kaksi kertaa työnsin ja kolmannella kerralla tyttö lähti polkemaan!

   Delete