Saturday, 9 August 2014

Kesä jatkuu

Vihdoin ehdin taas tänne blogin puolelle. Takaisin tulimme jo pari viikkoa sitten, mutta tämä loman jälkeinen elämä on ollut hektistä. Eikä sen sanan negatiivisessa merkityksessä, vaan vaikka olenkin päivät töissä niin kesä jatkuu vielä. Joka ilta olemme käyneet jossain, ja viikonloppuisin yritän myös keksiä jotain tekemistä. Yleensä se on ollut uimaranta, sillä säät ovat olleet aivan mainiot.

Lisäksi jetlagista selviämiseen meni tällä kertaa monta päivää ja vieläkin elämme tälläistä "yhdeksältä nukkumaan ja kuudelta ylös" rytmiä. Mikä on sinänsä ihan hyvä, eipähän mene päivät hukkaan nukkumalla. Matka meni hyvin, vaikka ensi kerralla en ehkä valitse Calgary- Minneapolis- Pariisi- Helsinki-reittiä. Amerikkaan lentäminen ei ole ikinä kivaa tiukkojen turvatarkastusten vuoksi ja lisäksi meille tuli siitä noin 50 dollarin lisämaksu, kun piti täyttää ESTA-lomake. Pariisi taas on niin iso kenttä, että siellä ei ole kiva kävellä neljän lapsen ja viiden käsimatkatavaran kanssa melkein koko lentokentän läpi. Takaisin tulimme Helsinki-Pariisi-Montreal-Calgary, mikä oli hieman helpompi. Tosin Montreal-Calgary välisellä lennolla nukuimme kaikki koko sen 4 tuntia, eikä lapsia meinannut saada hereille, kun oli vihdoinkin aika päästä kotiin ja nähdä isä. Mutta kaikki meni onneksi hyvin. Itse loma oli ihana. Näistä kuvista ehkä saa jonkinlaisen käsityksen siitä, kuinka olemme nauttineet.
Olen nyt myös instagrammissa ja siellä minua voi seurata niinkin kekseliäällä nimellä, kun inkku_inkku. Sinne tulee nyt enemmän päivityksiä. Blogia on kiva päivitellä, kun on sitä "omaa aikaa". Ja kuten arvata saattaa, sitä omaa aikaa ei ole hetkeen ollut. Mutta haluaisin kyllä kirjoitella blogiin hieman useammin, saa nähdä tuleeko se onnistumaan.

No comments:

Post a Comment