Monday, 26 November 2012

Markkinoilla

Viikonloppu meni taas aivan liian nopeasti. Lauantaina mies oli tyttöjen kanssa ostoksilla ja sain siivottua koko talon, pestyä neljä koneellista pyykkiä ja laitettua ruokaa. Vauva viihtyy jo lattialla yksikseen pidempiä aikoja, joten pystyn tekemäänkin jotain. Poikaa ei tosin voi jättää hetkeäkään valvomatta. Minuutti vain ja hän on jo toisella puolella huonetta. Ja miksi vauvat ovat aina ensimmäisinä pureskelemassa johtoja tai kaukosäädintä vaikka ympärillä olisi kasa leluja?

Sunnuntaina kävimme joulumarkkinoilla. Paikka oli todella iso ja aivan täynnä ihmisiä. Markkinat olivat kansainväliset ja tarjolla oli käsitöitä ja ruokaa eri puolilta maailmaa. Yritin ottaa kuvia, mutta siellä oli todellakin niin paljon ihmisiä, että harva kuvia onnistui niin, ettei niissä näy kenenkään naamaa ja voin täällä julkaista.


Ulkona oli tälläinen leikkimökki. Tässä on haastetta leikkimökkiä suunnitteleville.Ulkona ja sisällä oli myyntikojuja. Sisällä oli myös musiikki- ja tanssiesityksiä. Jos olisi halunnut käydä kaikki kojut läpi olisi varmasti kannattanut tulla ilman lapsia. Toisaalta juuri lasten takia tänne tultiinkin, sillä lapsille oli paljon nähtävää.


Lapset saivat ratsastaa, tosin vain taluttajan kanssa.Siellä oli myös pieniä eläimiä, joita sai silitellä. Nämä puput olivat niin söpöjä.Lampaita.Myös joulupukin porot olivat ehtineet paikalle.Yksi kojuista.Joulutunnelmaa.Nämä hiiret saivat meiltä uuden kodin. Ostimme myös kaikkea pientä syötävää.

Ei voisi uskoa, että ensi viikolla on jo joulukuu. Koko syksy on mennyt niin nopeasti. Juurihan oli kesä?
.

No comments:

Post a Comment