Sunday, 18 October 2015

Vaellusta

En yleensä halua suunnitella kauheasti menoa viikonlopuiksi, sillä viikot ovat niin kiireisiä että viikonloppuisin kaipaa lepoa. Ja sitten tietenkin siivous, kaupassakäynti ym...Eikä mieleen tulisikaan lähteä minnekään ilman lapsia, sillä lastenhoitajan järjestäminen on vaikeaa. Joten kaikki suunnelmat jäävät aina suunnitteluasteelle, kun se on niin vaikeaa. Jos ei sitten vain päätä kahden päivän varoitusajalla, että lauantaina lähden vaeltamaan ilman lapsia. Ja niin siinä myös kävi!

Suomalainen ystäväni kutsui juhlistamaan syntymäpäiviään vaellukselle. Paikaksi valikoitui lopulta Nihani Ridge, joka on noin 50 min ajomatkan päästä kaupungista. Valinnanvaraahan täällä on, mutta muut sadat kukkulat odottavat sitten seuraavaa reissua. Meitä oli lopulta neljä naista sekä esikoinen, joka halusi tulla mukaan kaikista varoitteluista huolimatta (suomalaisten naisten naisten huonot vitsit).

Päivä ja ilma eivät olisi voineet olla parempia. Saimme nauttia 20 asteen lämmöstä eikä huipulla edes tuullut!

Matka vuoren päälle ja takaisin oli yhteensä noin 10 kilometriä, ja kävely oli välillä raskasta sillä rinne oli jyrkkä. Mutta näkymä vuoren päältä oli kyllä kaiken arvoista! Myös alaspäin tulo oli vaikeaa, sillä polulla oli paljon pieniä kiviä joihin helposti liukastui. Mutta selvisimme kaikki eikä edes karhuja tullut vastaan vaikka meillä olikin karhusuihke mukana kaiken varalta. Ruska on täällä jo melkein ohi mutta siitä huolimatta oli todella kaunista. Tästä päivästä sai niin paljon energiaa että jaksaa taas pari viikkoa arkea. 
1 comment:

  1. Hieno juttu! Että sait vähän omaa aikaa ja pääsit tuommoiseen upeaan paikkaan ystäviesi kanssa. Ilahduttavaa kerrassaan!

    ReplyDelete