Thursday, 1 January 2015

2015

Joululoma on sujunut oikein rauhallisissa merkeissä. On levätty, 
katsottu elokuvia, pelattu pelejä ja syöty hyvin. Mikään aktiiviloma ei ole siis ollut kyseessä, mutta kaikki ovat olleet tyytyväisiä. Pari kertaa olemme kuitenkin käyneet pulkkamäessä, kun ilmat ovat olleet vähän leudompia. Alkuviikosta täällä oli -25 asteen pakkaset, eikä ulos oikein huvittanut mennä. Vuosikin ehti jo vaihtua. Olin suunnitellut uudeksi vuodeksi rauhallista koti-iltaa, mutta mies olikin kutsuttu illanviettoon ja lähti sinne kaikkien lasten kanssa. Olisin itsekin tietenkin voinut mennä, mutta elokuvien katselu sohvalla houkutti kuitenkin enemmän. Kun sitä niin harvoin voi olla yksin kotona ja katsoa aivan mitä itse haluaa! Elokuvaillasta muodostuikin sitten oikein nyyhkyilta, kun valitsin tietenkin romanttisia ihania elokuvia (PS. I love you ja intialainen The lunchbox...aaahhh, suosittelen!), vuosi vaihtui siis kyynelehtiessä mennettä ja tulevaa. No, onneksi omassa elämässä ei kuitenkaan ole niin paljon aihetta kyyneliin! Mies ja lapset tulivat kotiin vasta kello kaksi yöllä, ja tänään nukuttiin pitkään.

Otin viime vuonnakin kuvan vuoden viimeisestä aamiaisesta, joten jatketaan samaa linjaa. Nyt oli teetä, pannukakkuja ja omenaa.


Aamupalan (tai oikeastaan lounaan) jälkeen lähdin pienempien lasten kanssa kävelylle joen rantaan. Lapset keksivät heti kaikenlaisia seikkailuja, ja metsässä meni monta tuntia.


Jos olisi tullut kalastusvehkeet mukaan, niin tälläisiä kaloja olisi joesta voinut saada. 

Hämärän alkaessa lähdimme takaisin kotiin. Illalla leivoin vielä nigerialaisia lihapiirakoita ja syötiin niitä illalliseksi keiton kanssa. Vuoden ensimmäinen päivä oli siis erittäin onnistunut. Toivottavasti seuraava vuosi tuo tullessaan onnea ja iloa sekä myös muutoksia!


Hyvää uutta vuotta kaikille!

4 comments:

 1. Mukava kuulla että loma meni mukavasti!

  ReplyDelete
 2. On varmaan mukava joskus vaan olla ilman yleisiä kalenteriin merkittyjä pakotteita ja juhlarituaaleja. Siis olla vaan ja nauttia. Ainahan jotain tapahtuu. Hyviä jatkoja t: Jukka

  ReplyDelete
 3. Hyvää uutta vuotta sun perheelle! Samantapaiset näyttävät olevan sää siellä kuin täällä Hailuodossa, Perämeren saarella! Riitta

  ReplyDelete
 4. Onnellista uutta vuotta ja terveiset Kuusamosta, lumikuningattaren valtakunnasta! Pakkaset paukkuivat sielläkin.

  ReplyDelete