Thursday, 26 December 2013

Hemmottelua

Eilen lapset heräsivät aikaisin, ja kuusen alla oli sittenkin lahjoja vaikka he pelkäsivät, ettei lahjoja ehkä tulekaan...Kaikki olivat iloisia saamistaan lahjoista. Meillä annetaan myös hyödyllisiä joululahjoja, joita olisi muutenkin pitänyt ostaa. Kaikki saivat siis myös sukkia, yöpuvun ja uuden hammasharjan ja lapset olivat aivan yhtä onnellisia näistä lahjoista. 

Iltapäivällä syötiin jouluateria. Meillä oli kalkkunan lisäksi lanttulaatikkoa, porkkanalaatikkoa ja jollof rice sekä friteerattua naudanlihaa. Tänä vuonna hain myös venäläisestä kaupasta tuotetta mätiä ja sitä oli alkuruoaksi keitetyn kananmunan kanssa. Ruoka oli taas niin hyvää...jälkiruoalle ei meinannut jäädä tilaa, mutta niitä syötiinkin sitten pitkin iltaa. Syönnin jälkeen leikittiin uusilla leluilla. Kaksi nuorempaa tyttöä on nyt innostunut legoista, ja niitä on rakennettu eilisestä asti. Myös tälläinen mosaiikkisetti oli todella mieluinen ja tytöt tekivät jo eilen kolme tälläistä kuvaa.

Tänään mies lähti pojan ja nuorempien tyttöjen kanssa tapaninpäivän ruuhkaan. Itse jäin suosiolla kotiin. Sain esikoiselta joululahjaksi kylpysetin ja eilen sanoin, että toivottavasti minulla on joskus aikaa sitä käyttää. Nyt olin menossa suihkuun ja esikoinen sanoi, että äiti, nyt sä voit mennä kylpyyn kun muut eivät ole kotona. Ja kyllä oli ihanaa, viimeksi olen käynyt kylvyssä varmasti monta vuotta sitten.Kylvyn jälkeen avasin vielä pitkään säästämäni suklaan. Tälläisiä hemmotteluhetkiä osaa todella arvostaa vasta sitten, kun sellaisiin ei ole ikinä aikaa. 

Onneksi loma jatkuu vielä monta päivää. En halua tehdä mitään suunnitelmia, mutta ainakin yhden kerran on käytävä luistelemassa ja pulkkamäessä.

2 comments:

  1. oi ihanaa että sait nauttia kylvystä! Ihanaa että lapset arvostavat myös hyödyllisiä lahjoja! Nauttikaa lomapäivistä!

    ReplyDelete