Tuesday, 17 September 2013

Supermies


Meidän supermies osaa 1 vuoden ja 4 kuukauden iässä laskea viiteen ja luetella aakkoset (laulaen). Tällä menolla hänestä on tulossa lapsinero.

(Jos joku ei ymmärtänyt, niin en tosissani tuota kirjoittanut. Mutta kyllä hämmästyin, kun ensimmäisen kerran kuulin hänen laskevan viiteen. Tämän on tietenkin oppinut kuuntelemalla siskojaan eikä häntä olla täällä päivät pitkät opetettu :) Mutta äiti saa olla ylpeä.)Tässä supermies on uimavahtina (tai sitten tiellä menee auto...)Supermies auttaa äitiä tiskaamaan.


Loppukevennykseksi hieno auringonnousu tänä aamuna. Täällä on vieläkin täysi kesä, ja uimassakin ollaan vielä käyty. 

Blogi on taas vähän jäänyt. Meillä on ollut pieniä teknillisiä ongelmia, ensin tietokone meni rikki ja sitten kamera. Kuulostaako tutulta? Kyllä, meidän uusi tietokone ja kamera kestivät melko tasan 9 kuukautta . Miksi meille aina käy näin?

3 comments:

 1. Ihana kuulla ja nähdä pitkästä aikaa! Saitteko sitten paketit? Miten esikoisen matka meni?

  ReplyDelete
 2. Hienoa että sankarit saivat itse osallistua juhlavalmisteluihin. Varmaan kestit olivat pieni hurrikaani tai isompi sellainen. Mutta sehän se on se Juttu. Onnea vaan tietenkin kaikille vuosia täyttäneille. Ja kiva kuulla miten pikkuisin tulee kovaa perässä.Terveisin kaikille sinne t: Jukka ja Sara.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Niin, onneksi näitä synttäreitä ei ole kuin kerran vuodessa kaikilla.

   Delete