Wednesday, 18 September 2013

7+5


Kahden nuorimmaisen tytön syntymäpäivien välissä on vain 9 päivää, joten aika usein pidetään heille yhteiset synttärit. Niin tänäkin vuonna. Lauantaina meillä oli 7 tyttöä ja yksi poika juhlimassa kolmen tunnin ajan. Yhteensä lapsia oli siis 12, ja meno oli kyllä välissä aika hurjaa, niin kuin vain voi odottaa tälläiseltä laumalta. Päätin sitten viedä kaikki lapset leikkikentälle puoleksi tunniksi ja sitten tultiin taas sisälle juhlimaan, kaikki olivat rauhallisia tämän jälkeen :)
Tältä näytti ennen juhlien alkua. Joku sisustusintoilija voi saada tästä kuvasta hjärtslaagin... kaikki ei tosiaankaan ollut sävy sävyyn eikä huonetta oltu koristeltu itse askarrelluilla maalaisromanttisilla koristeilla. Tytöt olivat itse innoissaan valitsemassa halumiansa lautasia ja kuppeja, näin on Peppi Pitkätossu, Barbit, keijut ja kukat sulassa sovussa. He saivat juuri sellaiset synttärit kuin halusivat, ja tärkeintä on mielestäni se, että kaikilla on hauskaa. Kun lapset kasvavat niin kauhean nopeasti, että neljän vuoden päästä meillä ei olekaan enää tyttöjen lastenjuhlia, niin saavat nyt ottaa kaiken irti näistä vuosista.


Helium-pallot olivat hitti. 


Tässä avataan lahjoja. Täällä on syntymäpäiväetiketin mukaan tapana avata lahjat vasta aivan viimeisenä ennen juhlien loppua, ja näin teimme mekin. (7v. halusi aivan välttämättä laittaa isosiskonsa vanhan mekon, joka on kyllä vähän liian iso vielä )Kortti parhaalta kaverilta.


Tältä näytti sitten juhlien jälkeen. Mitään ei paljon jäänyt...


Lahjaleluilla leikkimistä.


Synttäreiden jälkeen meidän päivä jatkui vielä iloisissa merkeissä. Pääsimme miehen "työsuhde-eduilla" huvipuistoon ja siellä meni iltaan asti. Harvoin teemme mitään tälläistä, joten lapset olivat aivan innoissaan. Varmasti muistavat tämän päivän vielä kauan. 


No comments:

Post a Comment