Sunday, 12 May 2013

Kiitos

Vuosi sitten äitienpäivänä poika oli viikon ikäinen. Tuntuu, että siitä on niin kauan.
Tänä aamuna en saanut aamiasta sänkyyn, kuten en yleensäkään. Kakkuakaan ei ollut. Ihan normaali päivä tämä on muutenkin, mies lähti aamulla aikaisin töihin ja tulee myöhään illalla.
Mutta sain kuitenkin jotain paljon arvokkaampaa kuin mikään kaupasta ostettu lahja. Näitä on piiloteltu monta päivää ja olen joutunut arvaamaan monta kertaa mitä tulen saamaan (4-vuotias ei pystynyt pitämään salaisuutta vaan hänen oli pakko kertoa mitä oli tehnyt. Sen jälkeen hän sanoi: Äiti, se voi olla ihan mitä vaan. Mitä mä äsken sanoin ei pakosti ole totta...).

Esikoinen oli tehnyt purkin, jossa on paperikääröjä. Kääröissä on joka päivälle joku asia ja ajatus, minkä takia tykkää äidistä. Yhdessä luki: Remember last Mother's Day when I made you breakfast? The kitchen was so messy. 4v:n kortissa lukee: You are very special because you take me to the park! 6v. oli tehnyt korulippaan. Kortissa lukee: I love you because... you tuck me in bed. My mom loves me best when...I do not fight, because she gets angry.
1 comment:

  1. Liikuttavan ihania lahjoja. Kiitos lapsista, kiitos lapsenlapsista, kiitos äideistä!

    ReplyDelete