Thursday, 26 June 2014

Ohi on!

Viimeinen koulupäivä oli tänään. Esikoinen käy huomenna vielä hakemassa todistuksen ja se oli siinä! Heillä oli viimeinen kouluviikko koeviikko eli "finals", joten viimeiseen asti piti pinnistää. Viimeinen päivä oli esikoiselle myös haikea, sillä syksyllä hän aloittaa 8.luokan uudessa koulussa. Vanhat kaverit siis jäävät, mutta yhteyttä kuitenkin pidetään.

Viimeinen päivä oli haikea myös 7-vuotiaalle. Kotiin tultaessa vierähti jopa pari kyyneltä. Kun kouluun ei enää pääse...niin kivaa siellä oli ollut. En muista, että itse olisin ikinä kaivannut kouluun kesälomalla. Mutta toisaalta viime vuosi on ollutkin todella mielenkiintoinen ja olen iloinen, että tytöt pääsivät tähän nykyiseen kouluun. Vaikka kyllä töitäkin on tehty ja lapset todella ansaitsevat kesälomansa.

Vuoden aikana on kotona tehty monenlaisia kouluprojekteja. Koulun opetussuunnitelma painottuu tekemällä oppimiseen ja he opiskelevat koulussakin pienissä ryhmissä. Tämä on ollut meidän tytöille todella hyvä asia ja he ovat molemmat kehittyneet vuoden aikana aivan silmissä.


5-vuotiaan spongesaurus. Tämä tehtiin dinosaurus-jakson aikana. Ideana oli että lapset oppivat hahmottamaan dinosauruksen luurangon.


Tänä keväänä olen ollut myös soccer mom, tai oikeastaan flag football mom, kun esikoinen pääsi koulun joukkueeseen. Pelejä oli joka viikko.

Suomessa kesä on jo puolessa välissä, kun täällä se vasta alkaa... toivottavasti saamme hienot ilmat ensi viikoiksi, vaikka ei se paljon haittaa vaikka sataisi joka päivä. Suomen kesä on aina Suomen kesä!2 comments:

  1. Hieno saurus!
    Kiva nähdä pian!
    Nyt täällä alkaa sopivasti helteet kun tuutte. Koko kesäkuu ollut viileä tähän asti.
    T:Iiris

    ReplyDelete